دوشنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴

راه‌اندازی مجمع جهانی فناوری اطلاعات

حملات سايبري

سه شنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۰:۰۰


مدیرکل اینترپل ناجا از راه‌اندازی مجمع جهانی فناوری اطلاعات خبر داد.

به گزارش خبرنگار «انتظامی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، سرهنگ رضوانی در کارگاه‌های همکای‌های منطقه‌ای و بین‌المللی مبارزه با جرایم سایبری که به همت پلیس فتای ناجا در تهران برگزار شد، گفت: امروزه ارتکاب جرم تنها در فضای حقیقی روی نمی‌دهد و بلکه اینترنت مورد توجه مجرمان قرار گرفته است و مشکلات عدیده‌ای ایجاد کرده و مجرمان می‌توانند از این فضا برای ارتکاب جرم استفاده کنند. 

مدیرکل اینترپل ناجا با بیان اینکه در فضای مجازی بخشی از جرایم سازمان‌یافته همچون موادمخدر، پولشویی، فروش اموال باستانی، تروریستی و ... انجام می‌گیرد، گفت: تشکیل پلیس تخصصی برای رسیدگی به این جرایم گامی مهم بوده و اینترپل هم به عنوان بزرگترین سازمان بین‌المللی در این زمینه همکاری دارد. 

رضوانی با اشاره به راه‌اندازی مجمع جهانی فناوری اطلاعات، ابراز امیدواری کرد: این نشست‌های منطقه‌ای بتواند آمادگی همکاری تخصصی با کشورها و سازمان‌های بین‌المللی را بیش از پیش فراهم کند.

دیدگاه ها و نظرات :

captcha
ارسال
اشتراک گذاری مطالب

آخرین مطالب آرشیو

پربیننده‌ترین مطالب آرشیو